Diensten

Elke opdracht die wij uitvoeren is uiteraard maatwerk, toch onderscheiden wij de volgende categorieën:aanbouw_voor

• Renovatie
• Nieuwbouw
• Verbouw

Renovatie
Van het vervangen van kozijnen tot het vervangen van een dakkapel. Naast deze werkzaamheden plaatsen we ook zelfstandig dubbelglas in bestaande of nieuwe kozijnen en zelfs voor dakbedekking met rubberfolie bieden wij onze diensten aan.

Nieuwbouw
Nieuwbouwprojecten is voor ons niets nieuws. Voor de bouw van bijvoorbeeld een nieuwe garage, schuur of compleet woonhuis kunt u bij ons terecht. We denken mee met onze opdrachtgevers en komen altijd met passende oplossingen, van ruwe schets tot een piekfijn eindresultaat.

Verbouw
aanbouw_naEen verbouwing is voor onze opdrachtgever veelal een ingrijpende operatie, om deze reden bieden wij een totaalpakket aan. U, als opdrachtgever, heeft bij ons één aanspreekpunt en wij nemen de gehele verbouwing op ons. Of het nu gaat om een dakkapel of de gehele verbouwing van uw kantoor, de gehele organisatie valt onder onze hoede.

Overig
Wij nemen u alle zorg uit handen dus ook de zaken als; metselen en betegelen van muren, elektra en aansluitingen, graafwerk, schilderwerk en de installatie van gas, water en centrale verwarming. We werken enkel met betrouwbare partners en ons personeel is gedreven en wil u altijd helpen of te woord staan.

 

Share Button

Reacties zijn gesloten.